Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Akyurt’ta Camiden Hayata 11.Futbol Turnuvası Başladı

Spor (MUH) - MUHABİR | 31.07.2024 - 20:35, Güncelleme: 31.07.2024 - 21:05
 

Akyurt’ta Camiden Hayata 11.Futbol Turnuvası Başladı

Akyurt’ta Camiden Hayata 11.Futbol Turnuvasının Açılış ve Forma Dağıtımı programı düzenlendi.
Akyurt’ta Camiden Hayata 11.Futbol Turnuvası Başladı Akyurt’ta Camiden Hayata 11.Futbol Turnuvasının Açılış ve Forma Dağıtımı programı düzenlendi. Kaymakam Mehmet Tunç, Belediye Başkanı Hilal Ayık, İlçemiz İdari amirleri ve genç sporcularımıza sponsor olan işletme sahipleri ile Akyurt Şehir Stadında düzenlenen futbol turnuvasının açılış ve forma dağıtımında bir araya geldi. Turnuva açılışında genç sporcularımızı tebrik ederek forma dağıtımında bulunan Kaymakam Mehmet Tunç, sporun ilçemizde gelişmesi için genç sporcularımıza her türlü desteği vereceğini söyledi.
Akyurt’ta Camiden Hayata 11.Futbol Turnuvasının Açılış ve Forma Dağıtımı programı düzenlendi.

Akyurt’ta Camiden Hayata 11. Futbol Turnuvası Başladı

Akyurt’ta Camiden Hayata 11. Futbol Turnuvasının Açılış ve Forma Dağıtımı programı düzenlendi.

Kaymakam Mehmet Tunç, Belediye Başkanı Hilal Ayık, İlçemiz İdari amirleri ve genç sporcularımıza sponsor olan işletme sahipleri ile Akyurt Şehir Stadında düzenlenen futbol turnuvasının açılış ve forma dağıtımında bir araya geldi.

Turnuva açılışında genç sporcularımızı tebrik ederek forma dağıtımında bulunan Kaymakam Mehmet Tunç, sporun ilçemizde gelişmesi için genç sporcularımıza her türlü desteği vereceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.