Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Akyurt’ta 11'nci Camiden Sahaya Futbol Turnuvası başlıyor

Spor (MUH) - MUHABİR | 30.07.2024 - 18:43, Güncelleme: 30.07.2024 - 18:43
 

Akyurt’ta 11'nci Camiden Sahaya Futbol Turnuvası başlıyor

Ankara'nın Akyurt İlçesinde bu yıl 11 ‘incisi düzenlenecek olan “Camiden Sahaya Futbol Turnuvası” için kuralar, Akyurt Belediyespor tesislerinde çekildi.
Akyurt’ta Camiden Sahaya Futbol Turnuvası başlıyor Akyurt’ta, bu yıl 11 ‘incisi düzenlenecek olan “Camiden Sahaya Futbol Turnuvası” için kuralar çekildi. Çocukların ve gençlerin Kur’an Kurslarına ilgisini artırmak amaçlı hayata geçirilen projenin bu yıl 11’incisi Akyurt’ta düzenleniyor. Akyurt İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada; “Akyurt Belediyesi, Müftülük, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa protokolle 11.sini düzenlendiği Camiden Sahaya Futbol Şölenine katılacak 700 öğrenci, 63 takımın kura çekim töreni Akyurt Belediye Spor tesislerinde gerçekleştirildi. Kura çekimine Belediye Başkan Yardımcısı Nadi Tiryaki, Müftü Adem Yıldız, Hakem Deniz Ünlü ve din görevlileri katıldı. 63 takımın mücadele vereceği turnuvanın gençlerimize, çocuklarımıza hayırlı olmasını dileriz.” İfadeleri kullanıldı. Şimdiden Gençlere ve Takımlarına başarılar dileriz.
Ankara'nın Akyurt İlçesinde bu yıl 11 ‘incisi düzenlenecek olan “Camiden Sahaya Futbol Turnuvası” için kuralar, Akyurt Belediyespor tesislerinde çekildi.

Akyurt’ta Camiden Sahaya Futbol Turnuvası başlıyor

Akyurt’ta, bu yıl 11 ‘incisi düzenlenecek olan “Camiden Sahaya Futbol Turnuvası” için kuralar çekildi.

Çocukların ve gençlerin Kur’an Kurslarına ilgisini artırmak amaçlı hayata geçirilen projenin bu yıl 11’incisi Akyurt’ta düzenleniyor.

Akyurt İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada; “ Akyurt Belediyesi, Müftülük, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa protokolle 11.sini düzenlendiği Camiden Sahaya Futbol Şölenine katılacak 700 öğrenci, 63 takımın kura çekim töreni Akyurt Belediye Spor tesislerinde gerçekleştirildi. Kura çekimine Belediye Başkan Yardımcısı Nadi Tiryaki, Müftü Adem Yıldız, Hakem Deniz Ünlü ve din görevlileri katıldı. 63 takımın mücadele vereceği turnuvanın gençlerimize, çocuklarımıza hayırlı olmasını dileriz.” İfadeleri kullanıldı.

Şimdiden Gençlere ve Takımlarına başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.