Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

MHP Akyurt İlçe Başkanı Ahilik Haftası etkinliklerine katıldı

Siyaset (MUH) - MUHABİR | 26.09.2024 - 01:34, Güncelleme: 26.09.2024 - 01:34
 

MHP Akyurt İlçe Başkanı Ahilik Haftası etkinliklerine katıldı

MHP Akyurt İlçe Başkanı Yalçın Yalçınkaya ve Yönetimi, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Ahilik Haftası Kutlama programına katıldı.
MHP Akyurt İlçe Başkanı Yalçınkaya Ahilik Haftası etkinliklerine katıldı MHP Akyurt İlçe Başkanı Yalçın Yalçınkaya, Cumhuriyet Meydanında kutlanan Ahilik Haftası Kutlama programına katıldı. İlçe Protokolünün katılımıyla düzenlenen etkinlikler, çeşitli gösteriler ile devam etti. Ahilik Haftası kutlama programı, Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda öğrencilerimiz Ahilik Yemini ve Ahilik duasını yaptıktan sonra Seymen ve Mehteran gösterileri ile devam etti. Programda Ahilik kültürünün köklü geçmişine ve esnaf teşkilatlarının toplumsal yapının gelişimindeki önemine vurgu yapıldı. Program sonrası İlçe Başkanı Yalçınkaya, Cumhuriyet Meydanındaki vatandaşlarla bolca sohbet etti.
MHP Akyurt İlçe Başkanı Yalçın Yalçınkaya ve Yönetimi, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Ahilik Haftası Kutlama programına katıldı.

MHP Akyurt İlçe Başkanı Yalçınkaya Ahilik Haftası etkinliklerine katıldı

MHP Akyurt İlçe Başkanı Yalçın Yalçınkaya, Cumhuriyet Meydanında kutlanan Ahilik Haftası Kutlama programına katıldı.

İlçe Protokolünün katılımıyla düzenlenen etkinlikler, çeşitli gösteriler ile devam etti. Ahilik Haftası kutlama programı, Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda öğrencilerimiz Ahilik Yemini ve Ahilik duasını yaptıktan sonra Seymen ve Mehteran gösterileri ile devam etti. Programda Ahilik kültürünün köklü geçmişine ve esnaf teşkilatlarının toplumsal yapının gelişimindeki önemine vurgu yapıldı.

Program sonrası İlçe Başkanı Yalçınkaya, Cumhuriyet Meydanındaki vatandaşlarla bolca sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.