Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Kaymakam Tunç, Nevzat Hüseyin Tiryaki MTAL Öğrencilerini ziyaret etti

Eğitim (MUH) - MUHABİR | 25.09.2024 - 11:41, Güncelleme: 25.09.2024 - 11:41
 

Kaymakam Tunç, Nevzat Hüseyin Tiryaki MTAL Öğrencilerini ziyaret etti

Akyurt İlçe Kaymakamı Mehmet Tunç Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.Sınıf Öğrencileri ile bir araya geldi.
Kaymakam Tunç, Nevzat Hüseyin Tiryaki MTAL Öğrencilerini ziyaret etti Kaymakam Mehmet Tunç Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.Sınıf Öğrencileri ile bir araya geldi. Akyurt Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “Kaymakamımız Mehmet TUNÇ “Akyurt Akademik Gelişim ve Başarı Projeleri” kapsamında Akyurt Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve 12. Sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Okul   idarecilerinden okulun genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakamımız, öğretmenler ile yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak  okul yöneticilerine ve öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Konferans salonunda öğrencilere ‘’Akademik Hedefler, Sosyal ve Kültürel Alışkanlıklar, Sportif Faaliyetler ve Ahlaki Eylemler ‘’ konusunda motivasyon artırıcı bir söyleşide bulunan Kaymakamımız öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında  başarılar diledi.” İfadeleri kullanıldı.
Akyurt İlçe Kaymakamı Mehmet Tunç Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.Sınıf Öğrencileri ile bir araya geldi.

Kaymakam Tunç, Nevzat Hüseyin Tiryaki MTAL Öğrencilerini ziyaret etti

Kaymakam Mehmet Tunç Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.Sınıf Öğrencileri ile bir araya geldi.

Akyurt Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “Kaymakamımız Mehmet TUNÇ “ Akyurt Akademik Gelişim ve Başarı Projeleri” kapsamında Akyurt Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve 12. Sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Okul   idarecilerinden okulun genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakamımız, öğretmenler ile yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak  okul yöneticilerine ve öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Konferans salonunda öğrencilere ‘’Akademik Hedefler, Sosyal ve Kültürel Alışkanlıklar, Sportif Faaliyetler ve Ahlaki Eylemler ‘’ konusunda motivasyon artırıcı bir söyleşide bulunan Kaymakamımız öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında  başarılar diledi.” İfadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.