Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Kaymakam Tunç, Ebeveyn Kaybı yaşamış çocuklar ile bir araya geldi

Dünya (MUH) - MUHABİR | 21.08.2024 - 14:53, Güncelleme: 21.08.2024 - 15:18
 

Kaymakam Tunç, Ebeveyn Kaybı yaşamış çocuklar ile bir araya geldi

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Ebeveyn Kaybı yaşamış çocuklar ile bir araya geldi. Onlarla oyunlar oynadı etkinliklere katıldı.
Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Ebeveyn Kaybı yaşamış çocuklar ile bir araya geldi. İlçe Kaymakamı Mehmet Tunç, Akyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Nadi Tiryaki, AKSİAD Başkanı Murat Karakaş, Atlı Arama Kurtarma Derneği Başkanı Hakan Kürkçü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Rahime Mirza, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Derya Eryiğit ile birlikte Akıl Oyunları ve At Binme etkinliğinde ebeveyn kaybı yaşamış çocuklar ile bir araya geldi. Ata binme deneyimi yaşayan çocuklarımız ile akıl oyunları oynayan Kaymakam Tunç, düzenlenen bu etkinlikte çocukların büyük bir sevinç ve mutluluk yaşadıklarını görmekten çok büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Ebeveyn Kaybı yaşamış çocuklar ile bir araya geldi. Onlarla oyunlar oynadı etkinliklere katıldı.

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Ebeveyn Kaybı yaşamış çocuklar ile bir araya geldi.

İlçe Kaymakamı Mehmet Tunç, Akyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Nadi Tiryaki, AKSİAD Başkanı Murat Karakaş, Atlı Arama Kurtarma Derneği Başkanı Hakan Kürkçü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Rahime Mirza, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Derya Eryiğit ile birlikte Akıl Oyunları ve At Binme etkinliğinde ebeveyn kaybı yaşamış çocuklar ile bir araya geldi.

Ata binme deneyimi yaşayan çocuklarımız ile akıl oyunları oynayan Kaymakam Tunç, düzenlenen bu etkinlikte çocukların büyük bir sevinç ve mutluluk yaşadıklarını görmekten çok büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.