Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Kaymakam Mehmet Tunç’a Mevlid-i Nebi Haftası ziyareti

Yaşam (MUH) - MUHABİR | 13.09.2024 - 15:29, Güncelleme: 14.09.2024 - 09:19
 

Kaymakam Mehmet Tunç’a Mevlid-i Nebi Haftası ziyareti

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Mevlidi Nebi Haftası dolayısıyla Akyurt İlçe Müftüsü Adem Yıldız’ı ve müftülük personelini misafir etti.
Kaymakam Mehmet Tunç’a Mevlid-i Nebi Haftası ziyareti Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Mevlidi Nebi Haftası dolayısıyla Akyurt İlçe Müftüsü Adem Yıldız’ı  ve müftülük personelini misafir etti. Akyurt Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “Kaymakamımız Mehmet TUNÇ, âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamberimizin doğumunun sene-i devriyesinde kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçe Müftüsü Adem YILDIZ ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ziyarette İlçe Müftüsü Adem YILDIZ, çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan 2024 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir tema belirlendiğini, Mevlid-i Nebi Haftası’nın bu seneki temasının ise “ Hazreti Peygamber ve Şahsiyet İnşası” olarak belirlendiğini, yapılacak etkinlikler hakkında Kaymakamımıza  bilgi vererek Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘’Peygamberimiz  İman ve İstikamet ‘’ kitabını takdim etti. Kaymakamımız Mehmet TUNÇ Mevlid-i Nebi Haftası’nın ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.” İfadelerini kullandı.
Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Mevlidi Nebi Haftası dolayısıyla Akyurt İlçe Müftüsü Adem Yıldız’ı ve müftülük personelini misafir etti.

Kaymakam Mehmet Tunç’a Mevlid-i Nebi Haftası ziyareti

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Mevlidi Nebi Haftası dolayısıyla Akyurt İlçe Müftüsü Adem Yıldız’ı  ve müftülük personelini misafir etti.

Akyurt Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “Kaymakamımız Mehmet TUNÇ, âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamberimizin doğumunun sene-i devriyesinde kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçe Müftüsü Adem YILDIZ ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette İlçe Müftüsü Adem YILDIZ, çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan 2024 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir tema belirlendiğini, Mevlid-i Nebi Haftası’nın bu seneki temasının ise “ Hazreti Peygamber ve Şahsiyet İnşası” olarak belirlendiğini, yapılacak etkinlikler hakkında Kaymakamımıza  bilgi vererek Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘’Peygamberimiz  İman ve İstikamet ‘’ kitabını takdim etti.

Kaymakamımız Mehmet TUNÇ Mevlid-i Nebi Haftası’nın ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.