Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Akyurtlu Başarılı Taekwondocular Diplomalarını aldılar

Spor (MUH) - MUHABİR | 02.10.2024 - 10:23, Güncelleme: 02.10.2024 - 10:23
 

Akyurtlu Başarılı Taekwondocular Diplomalarını aldılar

Siyah Kuşak DAN ve PUM sınavına giren ve başarılı olan sporcular Taekwondo Siyah Kuşak DAN Diplomalarını Türkiye Taekwondo Federasyonundan teslim aldılar.
Akyurtlu Taekwondoculardan Kuşak Terfi Heyecanı Türkiye Taekwondo Federasyonunun düzenlemiş olduğu Siyah Kuşak DAN ve PUM sınavına giren ve başarılı olan sporcular Taekwondo Siyah Kuşak DAN Diplomalarını Türkiye Taekwondo Federasyonundan teslim aldılar. Antrenörleri Fatih ALTINDİŞ ve Reyhan ALTINDİŞ 2015 yılından bugüne kadar 187 sporcumuza Siyah Kuşak DAN Belgesi aldı.  2 Sporcumuz hakem oldu. 3 sporcumuz Dünya Taekwondo Federasyonu Siyah Kuşak DAN Belgesi aldı.  748 sporcumuz Türkiye Taekwondo Federasyonu sicil sistemine kayıtlıdır. Vatanını,bayrağını seven daha nice başarılı sporcular yetiştirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı. Sporcularımıza başarılar diliyoruz.
Siyah Kuşak DAN ve PUM sınavına giren ve başarılı olan sporcular Taekwondo Siyah Kuşak DAN Diplomalarını Türkiye Taekwondo Federasyonundan teslim aldılar.

Akyurtlu Taekwondocular dan Kuşak Terfi Heyecanı

Türkiye Taekwondo Federasyonunun düzenlemiş olduğu Siyah Kuşak DAN ve PUM sınavına giren ve başarılı olan sporcular Taekwondo Siyah Kuşak DAN Diplomalarını Türkiye Taekwondo Federasyonun dan teslim aldılar.

Antrenörleri Fatih ALTINDİŞ ve Reyhan ALTINDİŞ 2015 yılın dan bugüne kadar 187 sporcumuza Siyah Kuşak DAN Belgesi aldı.

 2 Sporcumuz hakem oldu.

3 sporcumuz Dünya Taekwondo Federasyonu Siyah Kuşak DAN Belgesi aldı. 

748 sporcumuz Türkiye Taekwondo Federasyonu sicil sistemine kayıtlıdır. Vatanını,bayrağını seven daha nice başarılı sporcular yetiştirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Sporcularımıza başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.