Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Çubuk’ta Rehber Öğretmenler Toplantısı yapıldı

Eğitim (MUH) - MUHABİR | 23.09.2024 - 15:49, Güncelleme: 23.09.2024 - 15:49
 

Çubuk’ta Rehber Öğretmenler Toplantısı yapıldı

​Çubuk Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından organize edilen Rehber Öğretmenler Toplantısı Çubuk’ta gerçekleştirildi.
Çubuk’ta Rehber Öğretmenler Toplantısı yapıldı Çubuk Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından organize edilen Rehber Öğretmenler Toplantısı Çubuk’ta gerçekleştirildi. Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Eranıl, Çubuk Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü ile Akyurt, Kalecik Rehberlik Hizmetleri Bölümü personellerinin hazır bulunduğu 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Rehber Öğretmenler Toplantı yapıldı.   Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Rehber/Psikolojik Danışman Öğretmenler toplantısı yapıldı. Çubuk, Akyurt ve Kalecik'ten rehber öğretmenlerin katıldığı toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Eranıl başkanlık etti. Geçen yılın faaliyetleri değerlendirildi ve yeni dönemin çalışmaları görüşüldü.” İfadeleri kullanıldı.
​Çubuk Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından organize edilen Rehber Öğretmenler Toplantısı Çubuk’ta gerçekleştirildi.

Çubuk’ta Rehber Öğretmenler Toplantısı yapıldı

Çubuk Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından organize edilen Rehber Öğretmenler Toplantısı Çubuk’ta gerçekleştirildi.

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Eranıl, Çubuk Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü ile Akyurt, Kalecik Rehberlik Hizmetleri Bölümü personellerinin hazır bulunduğu 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Rehber Öğretmenler Toplantı yapıldı.  

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Rehber/Psikolojik Danışman Öğretmenler toplantısı yapıldı. Çubuk, Akyurt ve Kalecik'ten rehber öğretmenlerin katıldığı toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Eranıl başkanlık etti. Geçen yılın faaliyetleri değerlendirildi ve yeni dönemin çalışmaları görüşüldü.” İfadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.