Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Akyurt’ta Tonlarca “Sahte Bal” yakalandı

Asayiş (MUH) - MUHABİR | 20.09.2024 - 09:47, Güncelleme: 20.09.2024 - 09:47
 

Akyurt’ta Tonlarca “Sahte Bal” yakalandı

Akyurt İlçe sınırlarında üretim yapan insan sağlığını tehdit eden mevzuatlara aykırı bal üretimi yapan bir fabrikada tonlarca sahte bal ele geçirildi.
Akyurt’ta Tonlarca “Sahte Bal” yakalandı Akyurt İlçe sınırlarında üretim yapan insan sağlığını tehdit eden mevzuatlara aykırı bal üretimi yapan bir işletmeye yönelik düzenlenen operasyonda tonlarca sahte bal ele geçti. Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın sağlığına kasteden sahtekârlarla mücadelemiz devam ediyor. Ankara İl Jandarma Komutanlığı ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından Akyurt ilçe sınırlarında faaliyet gösteren bal üreticisi firmalara yönelik yapılan ortak denetim ve operasyonlarda, tonlarca sahte bal ile muhtelif firmalara ait binlerce sahte ürün etiketi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili adli ve idari tahkikata başlanılmıştır. Vatandaşımızın sağlığına kasteden, muhteris sahtekarlara aman verilmeyecek, takip ve denetimlerimiz hız kesmeden devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.” İfadeleri kullanıldı.  
Akyurt İlçe sınırlarında üretim yapan insan sağlığını tehdit eden mevzuatlara aykırı bal üretimi yapan bir fabrikada tonlarca sahte bal ele geçirildi.

Akyurt’ta Tonlarca “ Sahte Bal” yakalandı

Akyurt İlçe sınırlarında üretim yapan insan sağlığını tehdit eden mevzuatlara aykırı bal üretimi yapan bir işletmeye yönelik düzenlenen operasyonda tonlarca sahte bal ele geçti.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın sağlığına kasteden sahtekârlarla mücadelemiz devam ediyor. Ankara İl Jandarma Komutanlığı ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından Akyurt ilçe sınırlarında faaliyet gösteren bal üreticisi firmalara yönelik yapılan ortak denetim ve operasyonlarda, tonlarca sahte bal ile muhtelif firmalara ait binlerce sahte ürün etiketi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili adli ve idari tahkikata başlanılmıştır. Vatandaşımızın sağlığına kasteden, muhteris sahtekarlara aman verilmeyecek, takip ve denetimlerimiz hız kesmeden devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.” İfadeleri kullanıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.