Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Kaymakam Tunç’tan 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle ziyaretler

Yaşam (MUH) - MUHABİR | 19.09.2024 - 10:45, Güncelleme: 19.09.2024 - 10:45
 

Kaymakam Tunç’tan 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle ziyaretler

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla İlçemizdeki gazi ailelerini ziyaret etti.
Kaymakam Tunç’tan 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle ziyaretler Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla İlçemizdeki gazi ailelerini ziyaret etti. Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, 19 Eylül Gaziler Günü’nde, Belediye Başkanı Hilal Ayık ve İlgili Daire Amirleri ile gazi ailelerini ziyaret ederek vatanseverliğin önemine dikkat çekti. Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç,  Belediye Başkanı Hilal Ayık, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ve İlçe Müftüsü ile birlikte 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla anlamlı ziyaretler gerçekleştirdiler. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada; “Kaymakamımız Mehmet TUNÇ, 19 Eylül Gaziler Günü  münasebeti ile Akyurt Belediye Başkanı Hilal AYIK,  İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ve İlçe Müftüsü ile birlikte Kahraman Gazimiz  Kemal KAMIŞ’a, Kıbrıs Gazisi Ali Çakır’a, Gazimiz Fatih Özdemir’e ziyarette bulundular. Kaymakamımız TUNÇ, “Devlet ve millet olarak tüm şehit ve gazilerimize minnet borçluyuz. 19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve gazilerimize sağlıklı sıhhatli ömürler diliyoruz.” ifadelerini kullandı.” İfadeleri kullanıldı.
Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla İlçemizdeki gazi ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Tunç’tan 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle ziyaretler

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla İlçemizdeki gazi ailelerini ziyaret etti.

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, 19 Eylül Gaziler Günü’nde, Belediye Başkanı Hilal Ayık ve İlgili Daire Amirleri ile gazi ailelerini ziyaret ederek vatanseverliğin önemine dikkat çekti.

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç,   Belediye Başkanı Hilal Ayık, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ve İlçe Müftüsü ile birlikte 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla anlamlı ziyaretler gerçekleştirdiler.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada; “Kaymakamımız Mehmet TUNÇ, 19 Eylül Gaziler Günü  münasebeti ile Akyurt Belediye Başkanı Hilal AYIK,  İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ve İlçe Müftüsü ile birlikte Kahraman Gazimiz  Kemal KAMIŞ’a, Kıbrıs Gazisi Ali Çakır’a, Gazimiz Fatih Özdemir’e ziyarette bulundular. Kaymakamımız TUNÇ, “Devlet ve millet olarak tüm şehit ve gazilerimize minnet borçluyuz. 19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve gazilerimize sağlıklı sıhhatli ömürler diliyoruz.” ifadelerini kullandı.” İfadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.