Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Akyurt’ta Kuran Kursu Kayıtları Başladı

Duyuru (MUH) - MUHABİR | 10.09.2024 - 12:33, Güncelleme: 10.09.2024 - 12:33
 

Akyurt’ta Kuran Kursu Kayıtları Başladı

Akyurt İlçe Müftülüğü, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı için Kur’an kurslarının kayıtlarının başladığını duyurdu.
Akyurt’ta Kuran Kursu Kayıtları Başladı Akyurt İlçe Müftülüğü, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı için Kur’an kurslarının kayıtlarının başladığını duyurdu. 7-10 yaş kategorisinde düzenlenecek kurslar için başvuru ve detaylı bilgiye Müftülük üzerinden ulaşılabilecek. İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada, Kur’an kurslarının milletin yüce Kitabı’nın hayat veren ilke ve değerleriyle buluştuğu yerler olduğu vurgulandı ve bu yıl da çocuklar, gençler, yetişkinler ve dezavantajlı gruplar için çeşitli programların sunulacağı ifade edildi.
Akyurt İlçe Müftülüğü, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı için Kur’an kurslarının kayıtlarının başladığını duyurdu.

Akyurt’ta Kuran Kursu Kayıtları Başladı

Akyurt İlçe Müftülüğü, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı için Kur’an kurslarının kayıtlarının başladığını duyurdu. 7-10 yaş kategorisinde düzenlenecek kurslar için başvuru ve detaylı bilgiye Müftülük üzerinden ulaşılabilecek.

İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada, Kur’an kurslarının milletin yüce Kitabı’nın hayat veren ilke ve değerleriyle buluştuğu yerler olduğu vurgulandı ve bu yıl da çocuklar, gençler, yetişkinler ve dezavantajlı gruplar için çeşitli programların sunulacağı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.