Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Özal Bulvarı Protokol Yolu üzerinde çalışmalarda sona gelindi

Yaşam (MUH) - MUHABİR | 22.08.2024 - 23:46, Güncelleme: 22.08.2024 - 23:46
 

Özal Bulvarı Protokol Yolu üzerinde çalışmalarda sona gelindi

Esenboğa Havalimanı-Şehir Merkezi istikameti 25 Ağustos akşamı trafiğe açılacak, diğer giriş-çıkış yollarının ise 30 Ağustos’ta tamamlanması hedefleniyor.
Özal Bulvarı Protokol Yolu üzerinde çalışmalarda sona gelindi Özal Bulvarı Pursaklar giriş ve çıkışlarında yaşanan trafik problemini çözmek için çalışmalara başlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Pursaklar Alternatif Giriş-Çıkış Bulvarı ve Alt Geçidi” projesinde sona gelindi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara da kronikleşen trafik sorunlarını çözmek amacıyla önemli adımlar atmaya devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından çalışmaların hızla sürdürüldüğü, Protokol Yolu (Özal Bulvarı) üzerinden Pursaklar ilçesine giriş ve çıkışlarda kullanılan U Dönüş Alt Geçidi’nin kapasitesinin yetersiz kalması nedeniyle yaşanan trafik sıkıntısını giderecek “Pursaklar Alternatif Giriş-Çıkış Bulvarı ve Alt Geçidi” projesinde, sona yaklaşıldı. 30 Ağustos’ta Çalışmaların Tamamlanması bekleniyor, Protokol yolu üzerinde yer alan Özal Bulvarı’nda inşa edilen Pursaklar Alt Geçidi, ilçeye yeni bir giriş-çıkış noktası sağlayacak. 700 metre uzunluğunda, 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere toplam 6 şeritten oluşan alt geçidin üzerine yapılan kavşakta şehir trafiği yeni bir alternatifle rahatlamış olacak. Büyükşehir yetkililerinden edinilen bilgiye göre; “Esenboğa Havalimanı-Şehir Merkezi istikameti 25 Ağustos akşamı trafiğe açılacak, diğer tüm ilçe giriş-çıkış bağlantı yollarının ise 30 Ağustos’ta tamamlanması hedefleniyor.
Esenboğa Havalimanı-Şehir Merkezi istikameti 25 Ağustos akşamı trafiğe açılacak, diğer giriş-çıkış yollarının ise 30 Ağustos’ta tamamlanması hedefleniyor.

Özal Bulvarı Protokol Yolu üzerinde çalışmalarda sona gelindi

Özal Bulvarı Pursaklar giriş ve çıkışlarında yaşanan trafik problemini çözmek için çalışmalara başlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, “ Pursaklar Alternatif Giriş-Çıkış Bulvarı ve Alt Geçidi” projesinde sona gelindi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara da kronikleşen trafik sorunlarını çözmek amacıyla önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından çalışmaların hızla sürdürüldüğü, Protokol Yolu (Özal Bulvarı) üzerinden Pursaklar ilçesine giriş ve çıkışlarda kullanılan U Dönüş Alt Geçidi’nin kapasitesinin yetersiz kalması nedeniyle yaşanan trafik sıkıntısını giderecek “ Pursaklar Alternatif Giriş-Çıkış Bulvarı ve Alt Geçidi” projesinde, sona yaklaşıldı.

30 Ağustos’ta Çalışmaların Tamamlanması bekleniyor, Protokol yolu üzerinde yer alan Özal Bulvarı’nda inşa edilen Pursaklar Alt Geçidi, ilçeye yeni bir giriş-çıkış noktası sağlayacak. 700 metre uzunluğunda, 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere toplam 6 şeritten oluşan alt geçidin üzerine yapılan kavşakta şehir trafiği yeni bir alternatifle rahatlamış olacak.

Büyükşehir yetkililerinden edinilen bilgiye göre; “ Esenboğa Havalimanı-Şehir Merkezi istikameti 25 Ağustos akşamı trafiğe açılacak, diğer tüm ilçe giriş-çıkış bağlantı yollarının ise 30 Ağustos’ta tamamlanması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.