Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Akyurtlu Judocular Başarıdan başarıya koşuyor

Yaşam (MUH) - MUHABİR | 21.08.2024 - 18:06, Güncelleme: 21.08.2024 - 18:06
 

Akyurtlu Judocular Başarıdan başarıya koşuyor

Ahmet İnceçubuk Uluslararası Minikler ve süper minikler Judo Turnuvasında Akyurt Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinden madalyalar gelmeye devam ediyor.
Akyurtlu Judocular Başarıdan başarıya koşuyor 17-19 Ağustos tarihlerin de Çankırı ilinde 25 ilden 750 sporcunun katılımı ile düzenlenen Ahmet İnceçubuk Uluslararası Minikler ve süper minikler Judo Turnuvasında Akyurt Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri ve İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri olan ; Abdurrezzak Yusufoğlu  Bronz madalyanın sahibi olarak İlçemize gurur vermiştir. Ayrıca ilk deneyimleri olarak maça katılan yeni sporcularımızdan; Emirhan Akol ,Yusuf İslâm Çevik, Ömer Faruk Özbek ,Nazif Can Bal ve Betül Daşbaş 5. oldular. Sporcularımız Akyurt belediyesinin ve Halk Eğitimi Merkezi'nin destekleriyle başarılara imza atıyorlar. Yarışamaya katılan sporcularımıza ve antrenörümüz Nihat Oba hocamıza başarılar diliyoruz.
Ahmet İnceçubuk Uluslararası Minikler ve süper minikler Judo Turnuvasında Akyurt Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinden madalyalar gelmeye devam ediyor.

Akyurtlu Judocular Başarıdan başarıya koşuyor

17-19 Ağustos tarihlerin de Çankırı ilinde 25 ilden 750 sporcunun katılımı ile düzenlenen Ahmet İnceçubuk Uluslararası Minikler ve süper minikler Judo Turnuvasında Akyurt Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri ve İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri olan ; Abdurrezzak Yusufoğlu  Bronz madalyanın sahibi olarak İlçemize gurur vermiştir.

Ayrıca ilk deneyimleri olarak maça katılan yeni sporcularımızdan;

Emirhan Akol ,Yusuf İslâm Çevik, Ömer Faruk Özbek ,Nazif Can Bal ve Betül Daşbaş 5. oldular.

Sporcularımız Akyurt belediyesinin ve Halk Eğitimi Merkezi'nin destekleriyle başarılara imza atıyorlar. Yarışamaya katılan sporcularımıza ve antrenörümüz Nihat Oba hocamıza başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.