Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Şampiyonlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Çırakoğlu’nu ziyaret etti

Yaşam (MUH) - MUHABİR | 13.08.2024 - 13:28, Güncelleme: 13.08.2024 - 13:28
 

Şampiyonlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Çırakoğlu’nu ziyaret etti

Akyurt Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Judocuları, Şampiyonada elde ettikleri başarı ve madalyaları ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Çırakoğlu'nu ziyaret etti.
Şampiyonlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Çırakoğlu’nu ziyaret etti Edirne ilinde gerçekleştirilen BÜYÜKLER AVRUPA KURAŞ ŞAMPİYONASINDA 18 Ülke 250 sporcunun katıldığı şampiyonada ZAKİR İHSAN OBA ülkemize ve ilçemize Gümüş madalya ve Akyurt Halk Eğitimi Merkezi sporcusu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Busenaz Türkmen AVRUPA olarak ülkemize ve ilçemize gümüş madalya kazandırmışlardır.   2-4 Temmuz tarihlerinde  Kocaeli'de düzenlenen 19 ülkeden 1499 sporcunun katıldığı  Uluslararası Judo Şampiyonasında, İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Sporcusu olarak İlçemizi temsil eden 60 kg. 'da tek Türk olarak dereceye giren Sefer Oba Bronz madalyanın sahibi olmuştur.   23-24-25 tarihlerinde Muğla'da düzenlenen 18 İlden 250 sporcunun mücadele ettiği Yıldızlar Türkiye Kuraş Şampiyonasında Akyurt'un yıldızları İmam hatip ortaokulu öğrencisi ve Halk Eğitimi Merkezi kursiyeri  1. Hamza Özbek 1. Emine Ecrin Çelik 1.Nisa Nur Avcı 3. Samed Durmuş madalya kazanmıştır. Tüm madalya alan öğrencilerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Çırakoğlu'na ziyarette bulundular.
Akyurt Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Judocuları, Şampiyonada elde ettikleri başarı ve madalyaları ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Çırakoğlu'nu ziyaret etti.

Şampiyonlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Çırakoğlu’nu ziyaret etti

Edirne ilinde gerçekleştirilen BÜYÜKLER AVRUPA KURAŞ ŞAMPİYONASINDA 18 Ülke 250 sporcunun katıldığı şampiyonada ZAKİR İHSAN OBA ülkemize ve ilçemize Gümüş madalya ve Akyurt Halk Eğitimi Merkezi sporcusu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Busenaz Türkmen AVRUPA olarak ülkemize ve ilçemize gümüş madalya kazandırmışlardır.  

2-4 Temmuz tarihlerinde  Kocaeli'de düzenlenen 19 ülkeden 1499 sporcunun katıldığı  Uluslararası Judo Şampiyonasında, İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Sporcusu olarak İlçemizi temsil eden 60 kg. 'da tek Türk olarak dereceye giren Sefer Oba Bronz madalyanın sahibi olmuştur.  

23-24-25 tarihlerinde Muğla'da düzenlenen 18 İlden 250 sporcunun mücadele ettiği Yıldızlar Türkiye Kuraş Şampiyonasında Akyurt'un yıldızları İmam hatip ortaokulu öğrencisi ve Halk Eğitimi Merkezi kursiyeri  1. Hamza Özbek 1. Emine Ecrin Çelik 1.Nisa Nur Avcı 3. Samed Durmuş madalya kazanmıştır.

Tüm madalya alan öğrencilerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Çırakoğlu'na ziyarette bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.