Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Akyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürü için Veda programı düzenlendi

Gündem (MUH) - MUHABİR | 28.07.2024 - 23:24
 

Akyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürü için Veda programı düzenlendi

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde uzun yıllardır Müdür olarak görev yapan Beşir Sungur için görev süresinin dolması dolayısıyla bir veda yemeği düzenlendi.
Akyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürü için Veda programı düzenlendi Ankara’nın Akyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde uzun yıllardır Müdür olarak görev yapan Beşir Sungur için görev süresinin dolması dolayısıyla bir veda yemeği düzenlendi. Akyurt Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Beşir Sungur’a hizmetleri için teşekkür edildi ve yeni görev yerinde başarılar dileyen bir plaket sunuldu. Yemekte konuşan Kaymakam Mehmet Tunç, Beşir Sungur’un Akyurt’a katkılarından dolayı memnuniyetini dile getirerek, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürler etti. Sungur, yaptığı veda konuşmasında, Akyurt’ta geçirdiği süre boyunca ilçe kurumları ile birlikte uyum içerisinde çalışmasının kendisi için büyük bir onur ve mutluluk olduğunu ifade etti. İlçe Tarımının geliştirilmesi adına yapılan çalışmalara katkı sağlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Sungur, kendisine gösterilen ilgi ve destek için teşekkürlerini sundu.
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde uzun yıllardır Müdür olarak görev yapan Beşir Sungur için görev süresinin dolması dolayısıyla bir veda yemeği düzenlendi.

Akyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürü için Veda programı düzenlendi

Ankara’nın Akyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde uzun yıllardır Müdür olarak görev yapan Beşir Sungur için görev süresinin dolması dolayısıyla bir veda yemeği düzenlendi.

Akyurt Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Beşir Sungur’a hizmetleri için teşekkür edildi ve yeni görev yerinde başarılar dileyen bir plaket sunuldu.

Yemekte konuşan Kaymakam Mehmet Tunç, Beşir Sungur’un Akyurt’a katkılarından dolayı memnuniyetini dile getirerek, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürler etti.

Sungur, yaptığı veda konuşmasında, Akyurt’ta geçirdiği süre boyunca ilçe kurumları ile birlikte uyum içerisinde çalışmasının kendisi için büyük bir onur ve mutluluk olduğunu ifade etti. İlçe Tarımının geliştirilmesi adına yapılan çalışmalara katkı sağlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Sungur, kendisine gösterilen ilgi ve destek için teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.