Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Akyurt’tan Kalabalık Bir Heyet TŞOF Başkanı Yiğiner’i ziyaret etti

Gündem (MUH) - MUHABİR | 25.07.2024 - 01:00
 

Akyurt’tan Kalabalık Bir Heyet TŞOF Başkanı Yiğiner’i ziyaret etti

Akyurt İlçe Belediye Başkanı, İlçe STK Oda Başkanları ile birlikte, TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Akyurt’tan Kalabalık Bir Heyet TŞOF Başkanı Yiğiner’i ziyaret etti Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Akyurt Belediye Başkan Vekili Tuncay Karakoç, AK Parti İlçe Başkanımız Murat Yıldırım, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukadder Tüfekçi, AK Parti ile MHP Meclis Üyeleri, Akyurt Şoförler Odası Başkanı Mustafa Refah, Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Yan, Ziraat Odası Başkanı Satılmış Kartal, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanlığına seçilen Mehmet Yiğiner’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Görüşmede, sektörün geleceği ve iş birliği olanakları üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu. TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hep birlikte şoför esnafımızın sorunlarına çözüm bulmak için çalışacağız,” dedi. Yeni yönetime başarılar dilenirken, gelecekte yapılacak çalışmalar için olumlu bir başlangıç yapıldı.
Akyurt İlçe Belediye Başkanı, İlçe STK Oda Başkanları ile birlikte, TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Akyurt’tan Kalabalık Bir Heyet TŞOF Başkanı Yiğiner’i ziyaret etti

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Akyurt Belediye Başkan Vekili Tuncay Karakoç, AK Parti İlçe Başkanımız Murat Yıldırım, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukadder Tüfekçi, AK Parti ile MHP Meclis Üyeleri, Akyurt Şoförler Odası Başkanı Mustafa Refah, Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Yan, Ziraat Odası Başkanı Satılmış Kartal, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanlığına seçilen Mehmet Yiğiner’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Görüşmede, sektörün geleceği ve iş birliği olanakları üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu.

TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hep birlikte şoför esnafımızın sorunlarına çözüm bulmak için çalışacağız,” dedi.

Yeni yönetime başarılar dilenirken, gelecekte yapılacak çalışmalar için olumlu bir başlangıç yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.