Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerinden 15 Temmuz Programı

Eğitim (MUH) - MUHABİR | 17.07.2024 - 19:44, Güncelleme: 17.07.2024 - 19:44
 

4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerinden 15 Temmuz Programı

Akyurt Müftülüğü ’ne bağlı Seyyid Burhaneddin Cami 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler, 15 Temmu'za özel program düzenledi.
4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerinden 15 Temmuz Programı Akyurt Müftülüğü ’ne bağlı Seyyid Burhaneddin Cami 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler, millet iradesi ile durdurulan 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü olan Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle özel bir program düzenledi. Minik öğrenciler, 15 Temmuz’un önemini anlamak ve bu anlamlı günü anmak için hazırladıkları etkinliklerde, çeşitli gösteriler ve dualarla milletimizin kahramanlık destanını yad ettiler. Program kapsamında, 15 Temmuz gecesi yaşananlar ve milletimizin gösterdiği direnişin önemi anlatıldı. Öğrenciler aileleri ve kurs öğretmenleri, çocukların bu tür etkinliklerle erken yaşta milli ve manevi değerleri öğrenmenin önemine vurgu yaptı.
Akyurt Müftülüğü ’ne bağlı Seyyid Burhaneddin Cami 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler, 15 Temmu'za özel program düzenledi.

4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerinden 15 Temmuz Programı

Akyurt Müftülüğü ’ne bağlı Seyyid Burhaneddin Cami 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler, millet iradesi ile durdurulan 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü olan Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle özel bir program düzenledi.

Minik öğrenciler, 15 Temmuz’un önemini anlamak ve bu anlamlı günü anmak için hazırladıkları etkinliklerde, çeşitli gösteriler ve dualarla milletimizin kahramanlık destanını yad ettiler. Program kapsamında, 15 Temmuz gecesi yaşananlar ve milletimizin gösterdiği direnişin önemi anlatıldı.

Öğrenciler aileleri ve kurs öğretmenleri, çocukların bu tür etkinliklerle erken yaşta milli ve manevi değerleri öğrenmenin önemine vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.