Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Akyurt’ta ilaçlama çalışmaları sürüyor

Sağlık (MUH) - MUHABİR | 27.06.2024 - 12:33, Güncelleme: 27.06.2024 - 12:33
 

Akyurt’ta ilaçlama çalışmaları sürüyor

Akyurt Belediyesi hava sıcaklığının artmasıyla birlikte, halk sağlığını korumak amacıyla ilaçlama çalışmalarını hızlandırdı.
Akyurt’ta ilaçlama çalışmaları sürüyor Akyurt Belediyesi hava sıcaklığının artmasıyla birlikte, halk sağlığını korumak amacıyla sivrisinek ve diğer haşere türlerine karşı ilaçlama çalışmalarını hızlandırdı. Halk sağlığını korumak ve zararlı haşerelerin önüne geçmek amacıyla ilaçlama çalışmalarını belirlenen tüm noktalarda gerçekleştiren Akyurt Belediyesi, ilaçlama uygulamasını kontrollü bir şekilde yürütüyor. İlaçlama çalışmaları tüm mahallelerde ve sokaklarda ULV cihazı araçlarla, uygun saatlerde ve insan kalabalığının en az olduğu zamanlarda gerçekleştiriyor. İlaçlama çalışmalarına daha önce haşerelerin üreyebileceği bölgelerde başlayan ekipler larva döneminde de yoğun bir çalışma yürütmüştü. İlaçlama çalışmaları yoğunlaştırıldı İlçe genelinde cadde ve sokakları titizlikle ilaçlayarak vatandaşların huzur içinde vakit geçirmelerini sağlayan Belediye yetkilileri, ilçede yaşayan vatandaşların yaz aylarını rahat bir şekilde geçirmeleri için çalışmalarını hızla sürdürdüklerini aktardılar. Sizler de eksik gördüğünüz ya da ilaçlama ile alakalı eksik gördüğünüz detayları yorumlarınızla bizlere yazarak ulaştırabilirsiniz.
Akyurt Belediyesi hava sıcaklığının artmasıyla birlikte, halk sağlığını korumak amacıyla ilaçlama çalışmalarını hızlandırdı.

Akyurt’ta ilaçlama çalışmaları sürüyor

Akyurt Belediyesi hava sıcaklığının artmasıyla birlikte, halk sağlığını korumak amacıyla sivri sinek ve diğer haşere türlerine karşı ilaçlama çalışmalarını hızlandırdı.

Halk sağlığını korumak ve zararlı haşerelerin önüne geçmek amacıyla ilaçlama çalışmalarını belirlenen tüm noktalarda gerçekleştiren Akyurt Belediyesi, ilaçlama uygulamasını kontrollü bir şekilde yürütüyor. İlaçlama çalışmaları tüm mahallelerde ve sokaklarda ULV cihazı araçlarla, uygun saatlerde ve insan kalabalığının en az olduğu zamanlarda gerçekleştiriyor. İlaçlama çalışmalarına daha önce haşerelerin üreyebileceği bölgelerde başlayan ekipler larva döneminde de yoğun bir çalışma yürütmüştü.

İlaçlama çalışmaları yoğunlaştırıldı

İlçe genelinde cadde ve sokakları titizlikle ilaçlayarak vatandaşların huzur içinde vakit geçirmelerini sağlayan Belediye yetkilileri, ilçede yaşayan vatandaşların yaz aylarını rahat bir şekilde geçirmeleri için çalışmalarını hızla sürdürdüklerini aktardılar.

Sizler de eksik gördüğünüz ya da ilaçlama ile alakalı eksik gördüğünüz detayları yorumlarınızla bizlere yazarak ulaştırabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.