Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Akyurt Halk Eğitimi Merkezi’nde Aşçı Yardımcısı Kursu açılıyor

Duyuru (MUH) - MUHABİR | 26.06.2024 - 15:49, Güncelleme: 26.06.2024 - 15:49
 

Akyurt Halk Eğitimi Merkezi’nde Aşçı Yardımcısı Kursu açılıyor

Akyurt Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen aşçı yardımcılığı kursu açılyor. Türk ve dünya mutfaklarını öğrenme fırsatı sunuyor.
Akyurt Halk Eğitimi Merkezi’nde Aşçı Yardımcısı Kursu Akyurt Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen aşçı yardımcılığı kursu açılyor. Türk ve dünya mutfaklarını öğrenme fırsatı sunuyor. Kursiyerler, usta öğreticilerden alacakları teorik ve uygulamalı eğitimle yemeklerin püf noktalarını öğrenecek. Kurs sonunda aşçı yardımcılığı belgesi almaya hak kazanacaklar. BU belgeler ile istihdam imkanı elde edecekler. Müracaat : Akyurt Halk Eğitimi Merkezi İletişim : 0312 844 11 77
Akyurt Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen aşçı yardımcılığı kursu açılyor. Türk ve dünya mutfaklarını öğrenme fırsatı sunuyor.

Akyurt Halk Eğitimi Merkezi’nde Aşçı Yardımcısı Kursu

Akyurt Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen aşçı yardımcılığı kursu açılyor. Türk ve dünya mutfaklarını öğrenme fırsatı sunuyor. Kursiyerler, usta öğreticilerden alacakları teorik ve uygulamalı eğitimle yemeklerin püf noktalarını öğrenecek. Kurs sonunda aşçı yardımcılığı belgesi almaya hak kazanacaklar. BU belgeler ile istihdam imkanı elde edecekler.

Müracaat : Akyurt Halk Eğitimi Merkezi
İletişim : 0312 844 11 77

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.