Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Kaymakam Tunç’dan Kurban Bayramı ziyaretleri

Yaşam (MUH) - MUHABİR | 23.06.2024 - 21:33, Güncelleme: 23.06.2024 - 21:33
 

Kaymakam Tunç’dan Kurban Bayramı ziyaretleri

Kaymakam Tunç, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte Kurban Bayramı nedeniyle görevleri başında bulunan personellerin Bayramını kutladı.
Kaymakam Tunç’dan Kurban Bayramı ziyaretleri İlçemiz Kaymakamı Mehmet Tunç, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte Kurban Bayramı nedeniyle görevleri başında bulunan personellerin Kurban Bayramını kutladı ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler. İlk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden, Kaymakam Tunç, karakolda incelemelerde bulunarak İlçe Emniyet Müdüründen bilgi aldı. Daha sonra görevleri başında bulunan personel ile tek tek ilgilenerek Kurban Bayramlarını kutlayan Kaymakam Tunç; güvenlik güçlerimizin Kurban Bayramında da canla başla çalışmaları sayesinde vatandaşlarımızın huzur içerisinde bir bayram geçirdiklerini belirtti. Daha sonra Akyurt İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Kaymakam Tunç, karakolda incelemelerde bulunarak İlçe Jandarma Komutanından bilgi aldı. Daha sonra görevleri başında bulunan personel ile tek tek ilgilenerek Kurban Bayramlarını kutlayan Kaymakam Tunç; güvenlik güçlerimizin Kurban bayramlarını da kutladı. Akabinde Akyurt Devlet Hastanesi Başhekimliğini ziyaret eden Kaymakam Tunç, personelin Kurban Bayramını kutladı ve canla başla çalışan sağlık personellerine teşekkür ederek buradan ayrıldı.
Kaymakam Tunç, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte Kurban Bayramı nedeniyle görevleri başında bulunan personellerin Bayramını kutladı.

Kaymakam Tunç’dan Kurban Bayramı ziyaretleri

İlçemiz Kaymakamı Mehmet Tunç, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte Kurban Bayramı nedeniyle görevleri başında bulunan personellerin Kurban Bayramını kutladı ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

İlk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden, Kaymakam Tunç, karakolda incelemelerde bulunarak İlçe Emniyet Müdüründen bilgi aldı. Daha sonra görevleri başında bulunan personel ile tek tek ilgilenerek Kurban Bayramlarını kutlayan Kaymakam Tunç; güvenlik güçlerimizin Kurban Bayramında da canla başla çalışmaları sayesinde vatandaşlarımızın huzur içerisinde bir bayram geçirdiklerini belirtti.

Daha sonra Akyurt İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Kaymakam Tunç, karakolda incelemelerde bulunarak İlçe Jandarma Komutanından bilgi aldı. Daha sonra görevleri başında bulunan personel ile tek tek ilgilenerek Kurban Bayramlarını kutlayan Kaymakam Tunç; güvenlik güçlerimizin Kurban bayramlarını da kutladı.

Akabinde Akyurt Devlet Hastanesi Başhekimliğini ziyaret eden Kaymakam Tunç, personelin Kurban Bayramını kutladı ve canla başla çalışan sağlık personellerine teşekkür ederek buradan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.