Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

ÇEDES Projesi için Akyurt’ta Koordinasyon toplantısı düzenlendi

Eğitim (MUH) - MUHABİR | 20.09.2024 - 10:49, Güncelleme: 20.09.2024 - 10:49
 

ÇEDES Projesi için Akyurt’ta Koordinasyon toplantısı düzenlendi

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.
ÇEDES Projesi için Akyurt’ta Koordinasyon toplantısı düzenlendi Çevreme Duyaralıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Çevre bilincini yaymayı ve değerlere sahip çıkmayı teşvik eden Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) kapsamında, Akyurt’ta İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir ÇIRAKOĞLU başkanlığında, İlçe Müftüsü Sayın Adem YILDIZ ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Kemal YURTOĞLU, İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. Aytaç KARA, İlçe Halk Eğitim Müdürü Sayın Fatih KARAMUKLU, İlçe MEM Şube Müdürü Halil TERZİ ve İlçe ÇEDES projesi koordinatörü Dr. Ali Mazı ile birlikte ÇEDES projesi ilçe koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.” İfadeleri kullanıldı.
Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

ÇEDES Projesi için Akyurt’ta Koordinasyon toplantısı düzenlendi

Çevreme Duyaralıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Çevre bilincini yaymayı ve değerlere sahip çıkmayı teşvik eden Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) kapsamında, Akyurt’ta İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir ÇIRAKOĞLU başkanlığında, İlçe Müftüsü Sayın Adem YILDIZ ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Kemal YURTOĞLU, İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. Aytaç KARA, İlçe Halk Eğitim Müdürü Sayın Fatih KARAMUKLU, İlçe MEM Şube Müdürü Halil TERZİ ve İlçe ÇEDES projesi koordinatörü Dr. Ali Mazı ile birlikte ÇEDES projesi ilçe koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.” İfadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.