Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Başkan Yalçınkaya, Pazar esnafıyla buluştu, Türkgün gazetesi dağıttı

Siyaset (MUH) - MUHABİR | 29.09.2024 - 16:35, Güncelleme: 29.09.2024 - 16:35
 

Başkan Yalçınkaya, Pazar esnafıyla buluştu, Türkgün gazetesi dağıttı

MHP Akyurt İlçe Başkanı Yalçın Yalçınkaya, İlçe Pazaryerinde, Teşkilat Yöneticileri ile birlikte Pazar esnafını ziyaret etti, Türkgün gazetesi dağıttı.
MHP Akyurt İlçe Başkanı, Pazar esnafıyla buluştu, Türkgün gazetesi dağıttı MHP Akyurt İlçe Başkanı Yalçın Yalçınkaya, Akyurt İlçe Pazaryerinde, MHP İlçe Teşkilatı Yöneticileri ile birlikte Pazar esnafını ziyaret etti, Türkgün gazetesi dağıttı. Bugün Ankara’nın Akyurt İlçesinde; MHP İlçe Başkanı Yalçın Yalçınkaya ve Yönetimi ile birlikte, İlçe pazarında esnafı ziyaret ettiklerini vatandaşlarla buluşup, Bilge Lider Sayın Devlet Bahçelinin, İl Başkanı Sayın Alparslan Doğan beylerin selamlarını iletip Türkgün gazetesi dağıtıp hayırlı işler dilediler.
MHP Akyurt İlçe Başkanı Yalçın Yalçınkaya, İlçe Pazaryerinde, Teşkilat Yöneticileri ile birlikte Pazar esnafını ziyaret etti, Türkgün gazetesi dağıttı.

MHP Akyurt İlçe Başkanı, Pazar esnafıyla buluştu, Türkgün gazetesi dağıttı

MHP Akyurt İlçe Başkanı Yalçın Yalçınkaya, Akyurt İlçe Pazaryerinde, MHP İlçe Teşkilatı Yöneticileri ile birlikte Pazar esnafını ziyaret etti, Türkgün gazetesi dağıttı.

Bugün Ankara’nın Akyurt İlçesinde; MHP İlçe Başkanı Yalçın Yalçınkaya ve Yönetimi ile birlikte, İlçe pazarında esnafı ziyaret ettiklerini vatandaşlarla buluşup, Bilge Lider Sayın Devlet Bahçelinin, İl Başkanı Sayın Alparslan Doğan beylerin selamlarını iletip Türkgün gazetesi dağıtıp hayırlı işler dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.