Akyurt'ta Yöresel Yemek Yarışması'nda Lezzetler yarışıyor
Akyurt'ta Yöresel Yemek Yarışması'nda Lezzetler yarışıyor
2. Akyurt Yöresel Yemekler yarışması kapsamında düzenlenen Yöresel Yemek Yarışması'nda Akyurt'un kendisine has Homaçası, Akyurt Tirit'i, Tandır Böreği, Yazma çöreği, Ketesi, Hoşmerimi, Şekerparesi, Yazma baklavası, Topak Tarhana Çorbası, Sakala sünen Çorbası, Soğuk çorbası ile yarışmacılar kıyasıya yarışıyor.
Akyurt'ta Yöresel Yemek Yarışması'nda Lezzetler yarışıyor
2. Akyurt Yöresel Yemekler " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Akyurt Yöresel Yemekler yarışması kapsamında düzenlenen Yöresel Yemek Yarışması'nda Akyurt'un kendisine has Homaçası, Akyurt Tirit'i, Tandır Böreği, Yazma çöreği, Ketesi, Hoşmerimi, Şekerparesi, Yazma baklavası, Topak Tarhana Çorbası, Sakala sünen Çorbası, Soğuk çorbası ile yarışmacılar kıyasıya yarışıyor.
Akyurt İlçesi Kültür Park alanında gerçekleştirilen yarışmaya 60 yemeksever yarışmacı katıldı.
Yarışmanın seçici jüri üyeliğini, TAFED Başkanı Zeki Açıköz, BAŞADTER Başkanı Şenol Bozkurt, Ünlü şefler; Şenel Küçük Sakarya, Mustafa Cebeli, Mahmut Dolmacı, Filiz Erdoğmuş, Yavuz Topçam, Zekeriye Çatalkaya, Gözde Yorga, Damla Demirbaş, Sevda Özkara, Semih Akbıyık, Nihal Özdemir, Ayşe Han ve BAŞADTER Yönetimi üstlendi.
Tatlısından tuzlusuna her türlü yemeğin yapıldığı yarışmanın birincisine çeyrek altın, ikinciye gram altın, üçüncüye yarım gram altın hediye edilecek.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.