Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Akyurt Yaşlı Ardıç Göletine Yavru Balık Salımı programı yapıldı

Yaşam (MUH) - MUHABİR | 17.08.2024 - 20:16, Güncelleme: 17.08.2024 - 20:16
 

Akyurt Yaşlı Ardıç Göletine Yavru Balık Salımı programı yapıldı

Akyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından göletleri balıklandırma projesi kapsamında üretilen 20 bin adet Sazan balığı yavrusu baraj göletine salındı.
Akyurt Yaşlı Ardıç Göletine Yavru Balık Salımı programı yapıldı Akyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından barajların balıklandırılması projesi kapsamında üretilen 20 bin adet Sazan balığı yavrusu baraj göletine salındı. Kaymakamımız Mehmet TUNÇ, Akyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Nadi TİRYAKİ, Ziraat Odası Başkanı Satılmış KARTAL, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erkan ÜSTÜNDAĞ ile birlikte Uzunlar Mahallesinde bulunan Yaşlı Ardıç Göletine su kaynaklarının balıklandırılması amacı ile 20 bin Sazan balığı yavrusu salımı gerçekleştirdi.  Akyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından barajların balıklandırılması projesi kapsamında üretilen 20 bin adet Sazan balığı yavrusu, Yaşlı ardıç göletine salındı. Ülke genelinde baraj göletlerini balıklandırmak için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Akyurt Yaşlı ardıç göletini balıklandırmak ve canlandırmak amacıyla Akyurt İlçe tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından üretilen 20 bin adet Sazan balığı yavrusu Baraj göletine bırakıldı. Düzenlenen programa Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç da katıldı.
Akyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından göletleri balıklandırma projesi kapsamında üretilen 20 bin adet Sazan balığı yavrusu baraj göletine salındı.

Akyurt Yaşlı Ardıç Göletine Yavru Balık Salımı programı yapıldı

Akyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından barajların balıklandırılması projesi kapsamında üretilen 20 bin adet Sazan balığı yavrusu baraj göletine salındı.

Kaymakamımız Mehmet TUNÇ, Akyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Nadi TİRYAKİ, Ziraat Odası Başkanı Satılmış KARTAL, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erkan ÜSTÜNDAĞ ile birlikte Uzunlar Mahallesinde bulunan Yaşlı Ardıç Göletine su kaynaklarının balıklandırılması amacı ile 20 bin Sazan balığı yavrusu salımı gerçekleştirdi. 

Akyurt İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından barajların balıklandırılması projesi kapsamında üretilen 20 bin adet Sazan balığı yavrusu, Yaşlı ardıç göletine salındı.

Ülke genelinde baraj göletlerini balıklandırmak için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Akyurt Yaşlı ardıç göletini balıklandırmak ve canlandırmak amacıyla Akyurt İlçe tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından üretilen 20 bin adet Sazan balığı yavrusu Baraj göletine bırakıldı. Düzenlenen programa Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.