Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Ak Parti Akyurt İlçe Delege Seçimleri yapıldı

Siyaset (MUH) - MUHABİR | 23.09.2024 - 14:32, Güncelleme: 23.09.2024 - 14:32
 

Ak Parti Akyurt İlçe Delege Seçimleri yapıldı

Ak Parti Akyurt İlçe Başkanlığı MKYK'da alınan kongre kararının ardından, 8.Büyük Olağan Kongre sürecine ilişkin çalışmaları hızlandı.
Ak Parti Akyurt İlçe Delege Seçimleri yapıldı Ak Parti Akyurt İlçe Başkanlığı 21 Eylül Cumartesi günü Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda (MKYK) alınan kongre kararının ardından, 8.Büyük Olağan Kongre sürecine ilişkin çalışmalara hızlandı. Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Murat Yıldırım, Ak Parti’nin 8.Büyük Olağan Kongre süreci takvim planında, İlçe Kongreleri için delege seçimlerinin tamamlandığını açıkladı. Ak Parti İlçe Başkanlığı, Ak Parti’nin kongre takvimi ve parti tüzüğünence mahalle ve köy delege seçimlerinin gerçekleştirildiğini belirterek, “delege listelerinin ilanı, delege listelerinin kesinleşmesi” sürecinin tamamlanmasıyla geride bırakılan hafta sonu gerçekleştirilen mahalle ve köy delege seçimiyle belde ve ilçe kongre delegelerinin tespit edildiğini belirttiler.
Ak Parti Akyurt İlçe Başkanlığı MKYK'da alınan kongre kararının ardından, 8.Büyük Olağan Kongre sürecine ilişkin çalışmaları hızlandı.

Ak Parti Akyurt İlçe Delege Seçimleri yapıldı

Ak Parti Akyurt İlçe Başkanlığı 21 Eylül Cumartesi günü Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda (MKYK) alınan kongre kararının ardından, 8.Büyük Olağan Kongre sürecine ilişkin çalışmalara hızlandı.

Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Murat Yıldırım, Ak Parti’nin 8.Büyük Olağan Kongre süreci takvim planında, İlçe Kongreleri için delege seçimlerinin tamamlandığını açıkladı.

Ak Parti İlçe Başkanlığı, Ak Parti’nin kongre takvimi ve parti tüzüğünence mahalle ve köy delege seçimlerinin gerçekleştirildiğini belirterek, “ delege listelerinin ilanı, delege listelerinin kesinleşmesi” sürecinin tamamlanmasıyla geride bırakılan hafta sonu gerçekleştirilen mahalle ve köy delege seçimiyle belde ve ilçe kongre delegelerinin tespit edildiğini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.