Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

AGD Akyurt Siyer-i Nebi Yarışması Sonuçları açıklandı

Eğitim (MUH) - MUHABİR | 26.06.2024 - 14:32, Güncelleme: 26.06.2024 - 14:32
 

AGD Akyurt Siyer-i Nebi Yarışması Sonuçları açıklandı

Anadolu Gençlik Derneği Akyurt Temsilciliği'nden yapılan açıklamada, Siyer-i Nebi Sınavı sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
Anadolu Gençlik Derneği tarafından, Alemlere rahmet olan peygamberimiz Hz. Muhammed’in hayatı konulu 27 Nisan 2024 Cumartesi günü tüm Türkiye’de ve ilçemizde yapılan Siyer-i Nabi Sınavı sonuçları açıklandı. İlçemizden yaklaşık 350 öğrencinin başvurduğu sınav sonuçları belli oldu. Açıklana sınav sonuçlarına göre ilçemizdeki sıralama ve ödülleri şu şekilde oldu. 1.Ghadak ALOMARİ – Akyurt İmam-Hatip Ortaokulu Ödülü: 1.500 TL + Kur’an-ı Kerim 2.Melih SOYVURAL – Saracalar Ortaokulu Ödülü: 1.250 TL + Kur’an-ı Kerim 3.Su KARALİ – Saracalar Ortaokulu Ödülü: 1.000 TL + Kur’an-ı Kerim 4.Eymen BERBER – Güzelhisar Ortaokulu Ödülü: 800 TL + Kur’an-ı Kerim 5.Tuana AKÇELİK Güzelhisar Ortaokulu Ödülü: 600 TL + Kur’an-ı Kerim Ayrıca 20 öğrenciden fazla öğrencinin katılımının gerçekleştiği Yakupoğlu, Toki, Kozayağı, Kızık, Büğdüz ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokullarında okul birincilerine Mansiyon ödülü olarak 300 TL + Kuran-ı Kerim olarak takdim edildi. Derece yapan tüm öğrencilerin ödülleri 14 Haziran 2024 Cuma günü karneler dağıtılmadan takdim edildi. Bu yarışma sürecinde bizlere ilgilerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere ilçemizdeki tüm Ortaokul müdürlerine ve din kültürü öğretmenlerine ve özellikle de ilçe merkezindeki öğrencilerin sınav olduğu Yıldırım Beyazıt İlkokulu okul Müdiresi Yasemin PELİT hanımefendiye ve değerli müdür yardımcılarına çok teşekkür ederiz. Ödül sürecinde gerek Kur’an-ı Kerim ve gerekse Nakit ödül için katkılarını esirgemeyen tüm sponsorlarımıza teşekkür eder, her kuruşlarını Allah rızası için harcadığımızı bilgilerine arz eder maddi manevi destek veren tüm sponsorlarımıza, göstermiş oldukları ilgiden dolayı sınava katılan tüm öğrencilere ve velilerine çok teşekkür ederiz. AGD Akyurt İlçe Temsilciliği
Anadolu Gençlik Derneği Akyurt Temsilciliği'nden yapılan açıklamada, Siyer-i Nebi Sınavı sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Anadolu Gençlik Derneği tarafından, Alemlere rahmet olan peygamberimiz Hz. Muhammed’in hayatı konulu 27 Nisan 2024 Cumartesi günü tüm Türkiye’de ve ilçemizde yapılan Siyer-i Nabi Sınavı sonuçları açıklandı. İlçemizden yaklaşık 350 öğrencinin başvurduğu sınav sonuçları belli oldu.

Açıklana sınav sonuçlarına göre ilçemizdeki sıralama ve ödülleri şu şekilde oldu.

1.Ghadak ALOMARİ – Akyurt İmam-Hatip Ortaokulu
Ödülü: 1.500 TL + Kur’an-ı Kerim

2.Melih SOYVURAL – Saracalar Ortaokulu
Ödülü: 1.250 TL + Kur’an-ı Kerim

3.Su KARALİ – Saracalar Ortaokulu
Ödülü: 1.000 TL + Kur’an-ı Kerim

4.Eymen BERBER – Güzelhisar Ortaokulu
Ödülü: 800 TL + Kur’an-ı Kerim

5.Tuana AKÇELİK Güzelhisar Ortaokulu
Ödülü: 600 TL + Kur’an-ı Kerim

Ayrıca 20 öğrenciden fazla öğrencinin katılımının gerçekleştiği Yakupoğlu, Toki, Kozayağı, Kızık, Büğdüz ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokullarında okul birincilerine Mansiyon ödülü olarak 300 TL + Kuran-ı Kerim olarak takdim edildi. Derece yapan tüm öğrencilerin ödülleri 14 Haziran 2024 Cuma günü karneler dağıtılmadan takdim edildi.

Bu yarışma sürecinde bizlere ilgilerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere ilçemizdeki tüm Ortaokul müdürlerine ve din kültürü öğretmenlerine ve özellikle de ilçe merkezindeki öğrencilerin sınav olduğu Yıldırım Beyazıt İlkokulu okul Müdiresi Yasemin PELİT hanımefendiye ve değerli müdür yardımcılarına çok teşekkür ederiz.

Ödül sürecinde gerek Kur’an-ı Kerim ve gerekse Nakit ödül için katkılarını esirgemeyen tüm sponsorlarımıza teşekkür eder, her kuruşlarını Allah rızası için harcadığımızı bilgilerine arz eder maddi manevi destek veren tüm sponsorlarımıza, göstermiş oldukları ilgiden dolayı sınava katılan tüm öğrencilere ve velilerine çok teşekkür ederiz.

AGD Akyurt İlçe Temsilciliği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.