Şampiyon Sporcularımız Akyurt Kaymakamı Tunç'u ziyaret etti

Akyurtlu Sporcularımız Gururumuz

Dünya ve Türkiye Kick Boks ve Wushu Spor Salında Derece yapan Sporcularımızdan Akyurt İlçe Kaymakamı Mehmet Tunç’a ziyaret.

Akyurt Kaymakamı Mehmet TUNÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir ÇIRAKOĞLU ve Şampiyon  sporcularımızı makamında misafir ederek hediyeler ile onları onurlandırdı.

Akyurt Kaymakamlığından yapılan açıklamada: “Kick Boks-Wushu Dünya ve Türkiye Şampiyonasında madalya  kazanan sporcuların hocası Hasan ENGİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir ÇIRAKOĞLU ile beraber Kaymakamımızı ziyaret ettiler. Kaymakamımız Mehmet TUNÇ madalya kazanan genç sporcularımıza gösterdikleri azim ve gayret sonucunda üstün başarı elde etmeleri ve ilçemizi başarılı bir şekilde temsil ettiklerinden dolayı sporcu gençlerimizi tebrik ederek hediye takdimlerinde bulundu. Sporcularımızın başarıları daim olsun. İlçemiz adına hepsini gönülden tebrik ediyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

İşte Bizi Gururlandıran Başarılı Sporcuların İsimleri;

Mevlüt İnce Dünya ikincisi Türkiye şampiyonu Kadir Ataman Dünya Üçüncüsü Türkiye üçüncüsü Ceren Engin Türkiye Şampiyonası Aymira Köse Türkiye İkincisi Muhammed Hüseyin Çetin Türkiye İkincisi Samet Çetinkaya Türkiye üçüncüsü