Kaymakam Mehmet Tunç’a Mevlid-i Nebi Haftası ziyareti

Kaymakam Mehmet Tunç’a Mevlid-i Nebi Haftası ziyareti

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Mevlidi Nebi Haftası dolayısıyla Akyurt İlçe Müftüsü Adem Yıldız’ı  ve müftülük personelini misafir etti.

Akyurt Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “Kaymakamımız Mehmet TUNÇ, âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamberimizin doğumunun sene-i devriyesinde kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçe Müftüsü Adem YILDIZ ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette İlçe Müftüsü Adem YILDIZ, çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan 2024 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir tema belirlendiğini, Mevlid-i Nebi Haftası’nın bu seneki temasının ise “ Hazreti Peygamber ve Şahsiyet İnşası” olarak belirlendiğini, yapılacak etkinlikler hakkında Kaymakamımıza  bilgi vererek Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘’Peygamberimiz  İman ve İstikamet ‘’ kitabını takdim etti.

Kaymakamımız Mehmet TUNÇ Mevlid-i Nebi Haftası’nın ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.” İfadelerini kullandı.