MHP Akyurt İlçe Teşkilatından Lokma ikramına davet

MHP Akyurt İlçe Başkanlığı Merkez Camii'nde Lokma ikramına davet ediyor

MHP Akyurt İlçe Başkanı Yalçınkaya yaptığı açıklamada; "İlk Şehidimiz Ruhi Kılıçkıran'dan son Şehidimiz Fırat Çakıroğlu'na kadar 5000 ülkücü şehit makamı için yarın 23.08.2024 Cuma günü Akyurt Merkez Cami'nde lokma ikramı yapılacak.

Hayır lokması, Türk kültüründe ve İslam dininde derin bir yere sahip olan, paylaşma ve dayanışma duygularının en tatlı simgelerinden biridir.

Bu tatlı, ölenlerin ruhuna hayır yapmak, hastalık ve sıkıntılardan kurtulmak, bereket dilemek gibi amaçlarla dağıtılır.Hayır lokması, toplumun manevi değerlerini yansıtır ve insanların bir araya gelerek paylaşma ve dayanışma içinde olmasını sağlar. Bu gelenek, toplumun tüm kesimlerini bir araya getirir ve toplumsal bağları kuvvetlendirir.Bizde Milliyetçi Hareket Partisi Akyurt İlçe Başkanlığı olarak Akyurt'da her cuma bir camimizde Lokma ikramı yaparak bu geleneği yaşatmaya karar verdik.

Amacımız Geleneklerin sürdürülmesi ve hayır lokmasının yaygınlaştırılması, toplumsal bağları güçlendirerek manevi değerlerimizi korumamıza katkı sağlamaktır." ifadelerini kullandı.

Yer   : Akyurt Merkez Camii
Tarih : 23.08.2024-Cuma
Saat :13.30