Akyurt’ta İlköğretim Haftası kutlandı

Akyurt’ta İlköğretim Haftası kutlandı

İlköğretim Haftası nedeniyle Akyurt’ta program düzenlendi. Çelenk sunmayla başlayan tören, Akyurt İlkokulu’nda düzenlenen kutlama programıyla devam etti.

Akyurt’ta Çarşamba günü İlköğretim Haftası kutlandı. Program sabah saatlerinde Akyurt Kaymakamlığı tarafından çelenk töreniyle başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Çırakoğlu’nun Atatürk Anıtı’na çelengi sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Akyurt İlkokulunda Kutlama programı düzenlendi

Akyurt Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “Kaymakamımız Mehmet TUNÇ, Akyurt Belediye Başkanı Hilal AYIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir ÇIRAKOĞLU ile birlikte Akyurt İlkokulunda düzenlenen İlköğretim Haftası Kutlama Programında öğrenciler, öğretmenler ve veliler ile bir araya geldi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemine ait konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından "İlköğretim Haftası" ile ilgili şiirler, özlü sözler okunması ardından öğrencilerimiz tarafından halk oyunları gösterileri düzenlendi.

Programın sonunda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Kaymakamımız  “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, gençlerimize ve onları emanet ettiğimiz öğretmenlerimize 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.” İfadeleri kullanıldı.